Tufftufftågeluff

Jag skulle tippa på att jag sitter på ett tåg från Hamburg till Berlin i morgon vid den här tiden. :D

Take care, vi ses i Köpenhamn!

Akvariefiskfilosofi

Hur vet vi att det inte är fiskarna som kollar in på oss?

Tädläkarövergrepp

Sheisse, jag höll på att dö i morse!
 Eller, nästan i alla fall. Jag har ju slagit av en bit av min framtand på en glasflaska, Schkååål!
Så jag blev tvungen att gå till tandläkaren. Jag kom till väntrummet 8.40, anmälde mig till en sega tanten i receptionen som jag för övrigt ville slå. Hon var den mest irriterade människan i universum. Okej, mitt humör kanske inte riktigt var på topp i morse och det tror jag att hon förstod när jag började anklaga henne för att min tandläkare inte tog emot mig i tid. Väl inne hos tandläkare Storck (vad är det för namn!?) fick jag sitta ner i den bakåtlutandeliggstolen med världens lampa i ansiktet. Det första hennes assistent säger till mig är "Tandläkarskräck?" med ett flin på läpparna, jag sa ingenting, bara stirrade på henne. Storck började gräva i min mun och i samma veva fick jag panik. Fan vad jag hatar främmande händer i min mun. Mitt hjärta slog i hundranitti och jag spände hela kroppen så jag fick ont. Jag ville bita henne i fingret, men det kändes inte riktigt rätt, under de äckliga plasthandskarna kände jag en vass nagel som tröck mot mitt tandkött. Jag ville försvinna.

Femton minuter senare vinglade jag där ifrån, en hel tand men o så skakis. 
Kul att jag ska på min årliga rutinkoll om en månad, jag ser så fram emot det, någon som kan erbjuda sig med att följa med och hålla min hand, torsdagen den 21/8 kl.15.00, kontakta mig.

Treosnattare och nattliga telefonsamtal

Kan folk sluta snatta treo!?
Jag ska börja hålla lite koll på Värkhyllan, alldeles för många trepack treo försvinner utan att de betalas.. Om ni ser nåt, säg till! ;)

Jag är glader idag, jag ska bara jobba en hel dag till, sen ska jag vara ledig resten av sommaren!! wihow!

Ikväll jag ska och moster J gå och se Sex and the City filmen, det ska bli kuligt, jag ser mucho fram emot det.

I morgon spelar Alldeles på Landet, jag kommer inte komma in, men jag ska stå utanför och digga i stället. ;)
Nejmen, jag hoppas att Du Chrix-offer har fixat!! Annars, blir jag ledsen, jag är ju erat #1 fan!

Åh, juste. Igår när jag skulle gå och sova, klockan var lite innan tolv, ringer det, vem är det så här sent tänker jag.. Och det är Jonathan som ringer från Visby. Vi kom på att vi aldrig har ringt till varandra, så det ska vi börja med. Vad man kan bli glad av ett litet samtal! :D

Först av Sist

Åh, härligt säger jag bara. Jag sitter min första dag på min sista vecka nu, tiden har gått snabbt!

I lördags hade vi en liten reunion hos Martin med några gamlingar från Skå, trevligt värre, tyvärr hamnade jag på ett hårt golv när vi skulle sova så jag har ont i hela kroppen.

I går glodde jag på SATC hela kvällen tills jag fick utomhusabstinens och gick ut och satte mig i Vitan alldeles ensam. Det var mys, jag gillar den parken. Jag fick sällskap med en full finnländare som inte kunde prata engelska särskilt bra, men det var kul i alla fall. Han pratade om luftballonger, tror jag. Sen gick jag hem och kollade lite mer på Sex And The  City, min nya drog efter att jag fick sluta med Snickers efter att jag fick sluta med Morfin. haha..


Säg hej till Happy!

Jaa, jag känner mig fett uppåt! (Av ingen anledning) Vilket är mycket skönt, eftersom jag varit så depp på sista tiden. Lyckopillret i mig kan ha kommit dit bara för att det är fredag, eller för att jag precis åt en Snickers (mitt nya knark, efter att jag slutat med morfinet..) Eller kanske för att hela s2 av SATC väntar där hemma!!

Jag slutar om 3.5 timme, det är trevligt. :) Och en till sak som är trevligt är att jag bara ska jobba i fem dagar till när den här jobbdagen tar slut!

Det är typ sexton små dagar kvar tills jag åker ut och luffar i Europa! Ska bli kul att äntligen få göra nåt, man kan ju inte direkt räkna Pn'L som en resa..

Som sagt, hejhej Happy!


Pensionerad morfinpundare

Sist jag skrev kände jag mig sjuk och skulle besöka farbror doktorn. Efter det besöket fick jag reda på att jag hade fått en dinosaurie i halsen, eller en bronkit. Det drabbar bara människor över 65, + mig då. Men, jag är ju mormor så vafaan, klart man ska få mormorssjuka. I alla fall så skrev doktorn ut ett recept till mig med en massa godsaker som penicillin och en härlig hostmedicin med morfin i. Han skrev dessutom väldigt fint hur mycket jag skulle ta av hosmedicinen, men annars kan man ju läsa det i bipacksedeln. Tänkte jag. Det stod 5-10ml. Jag siktade på att bli frisk och tog 10ml 4 gånger om dan. Redan på onsdagen började jag känna mig extremt trött och somnade hela tiden, jag har knappt något minne av torsdagen. Men i fredags bröt jag ihop, jag grät hela tiden, drog nån något skämt som jag inte förstod började jag gråta, kom jag och tänka på att mitt hår var fult började jag gråta, klappade någon mig lite för hårt på axeln började jag gråta, tänkte jag på att solnedgången var vacker började jag gråta.. osv..
Fredagen gick och lördagen kom, jag kände mig bakis. När jag skulle börja min morgon med en härlig shot morfinmedicin läste jag lite på flaskan, och titta. Där stod det inte att jag skulle ta 10ml 4 gånger om dagen, utan 5ml 3 gånger om dagen.
Inte undra på att jag betedde mig som ett psykbryt.
Det står till och med i papprerna som jag fick om biverkningar, att 1 av 1000 kan drabbas av grova humörsvängningar. Jag är en av de tusen, jag är speciell! (:


Inte pepp, DEPP!

Usch, jag känner mig sjuukt opepp, mest bara depp. Jag har iof ingenting särskilt att känna mig pepp över så det är okej att vara depp.
Eftersom jag redan tycker så synd om mig själv kan jag göra en lista på varför det är så synd om mig, så kanske någon annan också kan tycka synd om mig.

-Ingen är hemma.
-Jag måste jobba, jag vill vara ledig och åka till roskilde!
-Jag är sjuk och det gör ont i kroppen!
-Jag ska sova själv i lägenheten i natt, för att alla är bortresta, kommer säkert ett monster och äter upp mig..
-Jag har en dålig hårdag!
-Jag gick upp fucking jävla 6.00 i morse på grund av SLs cp-strejk, fast jag inte började förens 10.00..
-Jag ska till farbror doktorn i morgon och ragga medicin, komiskt eftersom jag är omringad av medicin på jobbet..

ehh, jaa. och sist men inte minst World Peace!

Lämnade rösten kvar i Borlänge

Jaa, självklart. Jag lämnade min röst i Borlänge, kuuul! Fast det var väldigt roligt. (:
Peace and Love äger!

Jag vill sova, hann ju inte vila upp mig särskilt länge mellan P&L och måndagmorgon då jag började jobba. Och nu sitter jag här igen, härligt.
Den här morgonen har varit så bra också, började med att jag blev väckt från min sköna sömn.. När jag skulle ta bussen gick det inga bussar, eftersom SL strejkar, efter min lilla promenad till Slussen skulle jag gå ner i tunnelbanan och självklart exploderar min påse på perrongen, alla mina kläder låg utspridda och jag ville nästan gråta. Snälla, kan oturen gå någon annan stans nu!?

MEEN..
Om mindre än en månad åker jag ut och luffar i Europa, det är mitt nästa peppmoment! Jag får tänka på det 24/7, då kanske det går fortare till den 27e! :D

RSS 2.0