Värre än skrikande dagisbarn..

Tänk dig att du sitter på bussen en morgon, du är trött för du har inte sovit särskilt mycket. Då stiger en hög dagisbarn på bussen och omringar dig med deras tjatter och fuktiga gallonbrallor. Jippie tänker du.
Jag har varit med om snäppet värre..
..nämligen..

6 timmars sömn är lite för lite, jag var mycket trött i morse när jag skulle åka till jobbert. Jag tänkte att det skulle vara skönt om jag tog 3an, hela vägen till S:t Eriksplan.. (Nu kommer klimax..)
I Slussen stiger det inte på en dagisklass, utan 8st fulla finländare som sätter sig runt omkring mig, de luktar sprit och är allmänt dräggiga. Tack för min morgon, Finland.

I kväll bär det iväg till Sandviken för att fira Mamma Klinga, mysigt. :)


Färgglada prickar och yrsel

Nu har jag snart varit vaken i 40h..
Jag ser färgglada prickar och känner mig yr.. Undrar hur lång tid det kommer ta innan jag däckar. Hmmm?

Det var en mycket knasig och händelserik gårdag.

Jag känner mig lycklig!

(haha, knas inlägg, men det är okej-jag är faktiskt trött.)



Sömnfattiga nätter

Jag har inte sovit särskilt mycket på senaste, vilket har gjort mig väldigt trött.. Jag var som en zombie igår kväll men jag kunde inte somna..
Först roade jag mig med att lyssna på töntiga radiokanaler via mobilen, så som RIX fm, MIX megapol och lugna favoriter i kanske en timme.. När jag tröttnat på det började jag bläddra igenom hela körkortsboken och när jag hade bläddrat igenom från pärm till pärm hörde jag någon annan som inte sov. Jag fick sällskap av LatexMajsan där ovanför! Nej, I wish ;)

Jag kom på att anledningen till att jag inte fick någon ro var för att ju längre tiden gick desto mer medvetslös skulle jag vara på morgonen.. Så, jag kunde inte sova för jag visste att jag inte skulle vakna. Logiskt. :S

Slutsats: Jag somnade tillslut och jag hörde inte min klocka ringa på morgonen så precis som förutspått
 - Jag försov mig.



Jag saknar sommarlovet så att det gör ont
La Spezia, Tågluffen'08

Bara en vecka till, snälla!

Snälla rara, kan man inte få ligga hemma och vara sjuk en vecka till!? Jag har varken lust eller ork att gå till skolan.. Jag jobbar hellre, då får man i alla fall pengar.
Idag när jag lite "puppy-eyes"-aktigt försökte säga det till min mamma fnös hon bara och sa; sällan.
Då drog jag till med världens bästa mydighets+skilsmässobarn-hot!
Jag sa att om inte hon vill sjukanmäla mig åker jag hem till pappa och sjukanmäler mig själv.. För jag är faktiskt 18 och ska kunna utnyttja det..
Då sa min moster; Jo, du är 18 men nu beter du dig som 14.
End of discussion, jag ska gå till skolan den här veckan.



Tar tag i det igen

Jag har en trogen läsare av min blogg, och bara för dig (du vet vem du är) ska jag försöka mitt bästa med att skriva.

Problemet som kvarstår från sommaren är att jag aldrig vet vad jag ska skriva, jag jobbar ju inte lika ofta så det är svårt att prata med Urban the Elg, och för tillfället går jag bara på Symbicort, vilket man inte blir hög av utan man blir av med tillfällig astma eller kol om man har det.. Jag hittar kanske på nåt. ;)

klockan är 22.22, önska! (eller i alla fall min klocka..)

puss

RSS 2.0