Hur guldälgar firar midsommar

Jag pratade lite med Urban i dag, han är rätt sur så det blev ett kort samtal, men jag frågade honom om hur han skulle fira midsommar.
Urban svarade att förr om åren brukade han ta en buss från Tekniska Högskolan ut till Djurgårn för att sen planka in på Skansen. Det är så mycket folk där just på midsommar så ingen märker honom. Han brukar diskret trippa på sina klövar, genom buskage, till älgarnas inhängnad. Där tar han fram en egendesignad staketuppklippare i guld, som passar till hans utseende, och sedan klipper han upp ett lagom stort hål så att hans älgkompisar kan krypa ut och tillsammans smyger de ut från Skansen och in på Gröna Lund, där dricker de först en flaska av Urbans farbrors hembrända sen åker de frittfall, går i spökhuset och spelar på chokladhjulet tills de blir utslängda, när de stänger. Sen går älgarna tillbaka till Skansen och Urban åker hem igen, till Apoteket Elgen vid Tekniska Högskolan.
Men i år ska Urban stanna hemma, han känner sig lite deppig, stackarn.


Woho!

Åh, så skönt. Min första jobb-vecka är slut, kvar återstår 3 veckor. Men, det är ju bara 15 dagar, eftersom jag inte jobbar helger, jag förstår inte varför jag tycker så synd om mig själv. hahah

Juste, jag fick hem mina betyg igår och det slog mig hur pluggis jag är. Eller, så är jag bara väldigt bra på att flörta med mina lärare, även de kvinliga. :D

Frisyrbyte?

Godmorgon!
Jag är på jobbet, som vanligt, vid den här tiden.. Och in kommer en pappa med sin 2,5 åriga, helt bedårande, dotter i barnvagn.
Hon börjar vinka till mig och säger "hejhej!"
Jag vinkar tillbaka och säger "heej!"
Hon säger "momo" och fortsätter vinka.
Jag och pappan tittar på varandra och han ser lite smått generad ut och skrattar nervöst, han säger "hehe, samma längd på håret!"

Jahapp, så jag ser ut som en tant. Kul!

För övrigt så ser Urban lite smått nere ut idag, han har nog inte tagit sin antidepressiva medicin, jag ska gå och koka ihop något åt honom, så här kan han ju inte vara. Han ska ju underhålla mig, lillen.

Peace and love'06


Sovande vänner

Jag måste vara en extremt tråkig person, jag satt och pratade med Johanna, som är här för att spendera natten, hon somnade. Jag känner mig som en rolig person med mycket intressanta saker att prata om.

Om en vecka åker jag upp till Borlänge för peace and love, jag är sjukt pepp. Har inte varit där sen nollsex.


Fokuserade älgar och deras gömda drömmar

En ny dag är kommen, fantastiskt med solen som värmer i det stora fönstret bakom mig, kul att sitta inne.
Urban säger godmorgon, han står och tittar ut genom fönstret, han ser nog något mycket intressant för han har stått och glott i samma riktning hela morgonen. Vad vet jag vad som försigår i huvudet på en guldälg..

Snart är det midsommar, då ska man sjunga "små grodorna", jag tror att jag ska byta ut det till "små älgarna".

Små älgarna, små älgarna är ovanligt att se
små älgarna, små älgarna är ovanligt att se

Ej kottar, ej kottar, ej kottar äter de
ej kottar, ej kottar, ej kottar äter de

Humdumdidum, humdumdidum, humdumdidumdidum
humdumdidum, humdumdidum, humdumdidumdidum


Guldälgen Urban

Haha, det här med blogg känns lite som att prata med en vägg. Man (jag) säger totalt ointressanta saker och man (jag) får inget svar. Men, hela idén med min blogg var ju för att jag skulle kunna underhålla mig själv hela dagarna när jag jobbar.


En vägg kanske skulle vara roligare?
Eller, nej! Nu vet jag. Jag ska börja prata med guldälgen som står bredvid mig. :)
Han heter Urban.



Godmorgon!

Klockan har passerat tian, jag sitter min första dag av fyra (den här veckan), sen är det ju fyra veckor jag ska jobba, så det är några dagar kvar. Men, man ska inte klaga. Jag kommer ju vara mer ledig än Matilda. ;)

Jag måste säga att jag är så sjukt taggad för Peace and Love! Det ska bli så jävla roligt

sovdags

"Sovdags"
Varför har det ordet följt med som en svart skugga i hela ens liv? Jag har alltid hatat när någon, oftast äldre, person kommer och stör en när det är som roligast eller när man har som trevligast för att säga att "nu är det sovdags".
Nu på äldre dagar får man bestämma själv huruvida man ska gå och sova, det är bara det att tyvärr har jag inte den superkraften, att kunna säga till mig själv, att "nu är det sovdags".

Jag tror att jag ska sova nu!

eller snart..

mina damer och herrar, hassell har startat blogg!

Haha, skapade en blogg idag, känns knas eftersom jag inte har haft någon sen nian tror jag, och då var jag inte särskilt aktiv. Anledningen till detta galenskap är för att jag ska kunna underhålla mig i en månad på jobbet. :)
Som tur är har jag tillgång till internet, och jag är duktig för jag kan faktiskt sköta mitt jobb och vara privatperson samtidigt!



RSS 2.0